Tokaisi rakas ystävättäreni tänään, kun kerroin jälleen seurustelevani.
Tosiaan, viikonloppu oli ja meni ja paljon jäi käteen,todella paljon!!! Oltiin Hämeenlinna ystäväni kanssa katsomassa lentopalloa lauantaina ja täytyy myöntää, että se oli juuri niin tylsää kuin osasin odottaa. Saatiin pelätä palloa joka väliin ja meidät ikuistettiin jopa kyseisen joukkueen sivuille kuviinkin.
Herraseni ei uskaltanut katsoa päälle, kun olisi mennyt pasmat sekaisin.Hassua. Kihersin onnesta, sisäisesti.
Sitten pelin jälkeen, kun "meidän" pojat oli hävinny lähdin kotiin, kävellen kylmään. No tosiaan, katsoin samalla postini, kun en perjantaina sitä jaksanut hakea. Oli iloinen yllätys odottamassa. Avasin kirjeen joka oli piiiip kaupungilta ja kutsu työhaastatteluun. Kun vajaa kuukausi sitten hain näitä paikkoja mitkä nyt on auki...Kuvittelin,etten pääsisi edes haastatteluun, mutta kuinkas kävikään. Kiljuin onnesta eilen ja olihan siitä pakko kertoa heti J:llekkin.
Siinä samalla tuli muutakin puheeksi ja noh, löysin itseni yöllä J:n kainalosta, erittäin saaneena. Alussa ei tahtonut seksi luistaa millään tavalla, mutta nyt jotenkin, vähän tuntuu, että herraseni jännittää liikaa. Ja tulee suht nopeasti, tais yhden kerran reisille.Heha,täytyy opettaa mun sängyn säännöille.

Katsotaan nyt kuinka tyttösen käy..

Nyt täytyy mennä unille..ehkä jotain voisin syödä, kamala nälkä.Ja huomenna käyn ostamassa EHKÄ kaakaota....se on niin hyvää,nam.

Suurella syrämmellä: J