Top-4 listaus..

1. Mietityttää miten saan yhdistettyä treenit ja työn.:-S Potkunyrkkeily vaatii niin paljon jos meinaa osata jotain. Ei meinaa ajat mätsätä yhteen, prkl.

2. Rahat lopussa.(Mitäs ostelin vaatteita)

3. Työpaikan pikkujoulut, plaaaaah, ei vois vähempää kiinnostaa, kun sit pitää seuraavana päivänä aamuvuoroon.

4. Tuleeko herran lentopallo yökylään  vai eikö tule, hmph.

Eilen en jaksanut illalla vaivautua laittamaan viestiä "kultaiselleni", koska halusin olla  rauhas, mutta sit kyl tuli ikävä, ku piti mennä unille, snif. Piristi kyllä, kun tää laittoi aamulla heti viestiä.:) Kyseli olinko nukkunu hyvin, kun ei se ollu mun vieressä.
No en nukkunu hyvin!!!Ja nukuin sitä paitsi pommiin, hemmetin torkku. Pitäny seki opetella, että torkuttaa ja sit jos painaa väärästä napista niin hohhoijaa, eipä se enää sit herätä.
Tuli aamulla niiiiiiin KIIRE!Ja koira sai osansa siitä, meinas mennä hermot ulkona, kun joka ikinen puska ja keppi piti haistella ja merkata.(pojat)

Töistä tässä just tulin ja tajuton väsy, olis LUVALLISET päiväunet tiedossa, koska huomenna vapaata ja koko viikonloppu vapaa.:-) Aivan mielettömän ihanaa.Eli siis tänään alkoi viikonloppu!!!!!!!!!Wo´hoo!Ja "kulta" vähän meinas jos tulis yöksi..mutta sekin oli vain, että EHKÄ.
Nyt pitääs lähtee tästä lenkkeileen tuffen kanssa, vaikka tuola on ihan liian kylmä mulle. Sais kyllä aina olla kesä tai siis mikä kesä? Oliko sitä tänä vuonna? No jooh, katotaan nyt tuleeko sitä talveakaan, sais olla edes jouluna lunta ja sit tammikuu......
Sitten se vois sulla pois ja alkaa kuuma kesä.<3

Mutta nauttikaamme näistä ihanista vuodenajoista mitä meillä on.