"Ei miehen ulkonäöllä ole suurtakaan merkitystä."

"Ei todellakaan. Kyllä mies voi olla vanha ja ruma. Tärkeintä on, että paksun lompakon alla sykkii hellä, mutta heikko sydän."

Hah, hah..voi, voi ja lämmin leipä. Meneekös se noin? Ainakin hyvä ystäväni ajattelee noin.:-D Ulkonäöllä ei juurikaan ole merkitystä kunhan miehellä on paksu lompakko jolla elättää naisensa. Mutta vähän aikaa sitten, noh kerron ensin kaveristani. Rakas niin rakas kaverini M, tummatukkainen, pitkä ja tajuttoman kaunis (kasvoiltaan), mutta ylipainoinen, valitettavasti. M kyseli kerran, että mistä löytyisi mies jolla on järki päässä ja unelma kroppa ja että miksi hän ei saa sellaista miestä. Noh, totuushan oli sanottava (kuten yleensä suoraan sanonkin asiat). Käskin M katsomaan peiliin, ja tämä ymmärsi asian, eli jos et itse ole omiesi vaatimusten tasolla niin et voi toiseltakaan vaatia sen kummempaa. Nykyään M etsii itsensä näköisiä miehiä, mutta ei vain ole onnellinen tai sitten ei vain jaksa miehiä kuukautta kauempaa.

M kerran myös kännipäissään tokaisi meille, että hän veisi meidän kaikkien miehet jos olisi laiha. Hohhoijaa, kysyin, että "noh miksipä et sitten laihduta"....M vastasi, että on tyytyväinen itseensä juuri tällaisena. (onneksi olkoon siitä). Sanoin vain takaisin, että ei sitten tarvitse tuollaista sanoa jos kerran et aio laihduttaa ja olet tyytyväinen itseesi. En ymmärtäny M pointtia ollenkaan, että miksi tuollaista pitää sanoa. No en kyllä ymmärrä tätä koko tarinaa, mutta olkoon.:-D Sitten M kuvittelee joskus baarissa, että yritän iskeä hänen miehiään (ei toivoa). Satun vain olemaan sosiaalinen perhonen humalatilassa ja no tuota, tuleehan sitä huomiota haettua ihan liikaa. Kerran sain tai siis kaksikin, ellen kolme kertaa juomat päälleni M toimesta. Yksi kerta oli, kun M iski jonkin miehen ja selvisi sitten, että minä ja kyseinen herra olemme samasta kunnasta kotoisin, jutun aihetta sitten riitti ja taisin siinä samalla juoda M tequilat (kysyin kyllä luvan). M lähti tiskiltä pöytään ja vein hänelle uuden tequilan, no eipäs mennytkään M suuhun vaan..........

Sain tequilat päälleni, sitruunat ja suolat perään. Oli siinä sitten hienoa olla.:-D Piilarit päässä, suolaa ja sitruunaa silmissä. Voitte kuvitella sitä tunnetta. M lähti kiukkuisena kotiin ja soittelin perään, että mikäs tuli...en saanut selvyyttä asiaan. Seuraavalla kertaa jälleen, menin juttelemaan M:lle ja sain taas juomat päälleni,mutta siihen en todellakaan tiedä syytä, eikä tiennyt M itsekään. Mutta elämä on..........

Sitten vihdoin ja viimein otin selville mikä ihme on "wallaby" ja sehän selvisi GOOGLEttamalla. "Wallaby" on kenguru.:-)